FR
 
INFO EN AGENDA

Wie zijn wij?

De beschermende leden van de HWTB 

  

CULTURELE ACTIVITEITEN
De 3 kastelen van de Vereniging staan klaar voor uw zomerbezoek:

=>Slot van LaarneOpeningsuren en info.
Kerstmagie op het slot: van 8-23/1/2017: (Reservatie)

=>Kasteel van Beersel: alle info

=>Kasteel van Corroy:alle info

=>Volgende Uitstap:10/11/2017 ENAME : Programma & info

 

- Cultuur voor scholen (infohttp://www.kasteelfeesten-westerlo.be/laarne/index
RECENT NIEUWS

- 2018 European Year of Cultural Heritage (link)

- Op 7/7/2017 bekrachtigde de Vlaamse Regering het decreet dat het Onroerenderfgoeddecreet wijzigt wat betreft het luik archeologisch onderzoek bij vergunningsplichtige ingrepen in de bodem.(link)

- 14 7 2017  Evaluatierapport Onroerenderfgoeddecreet (info)

- Erfgoed huren of kopen ? Rechtsgevolgen

-  Meer dan 1000 voordelen met de Lerarenkaart: (info

- ErfgoedApp: 1.750 musea en erfgoedorganisaties in Vlaanderen en Brussel te bezoeken .(info)http://www.kasteelfeesten-westerlo.be/laarne/index

+++ KERSTMAGIE +++

December 2017. The Most Wonderful Time of the Year, zeker in het Kasteel van Laarne. In en rond het kasteel word je ondergedompeld in een magische kerstsfeer. Wie deelneemt aan een kerstwandeling doorheen het kasteel komt gedurende een uurtje in een unieke wereld terecht. Een indrukwekkend kasteel. Hemelse muziek. Verrassende theaterstukjes. Achter elke hoek schuilt iets onverwachts. Spannend!

De animatie komt uit de kerstmuts van regisseur Luc Stevens. Wil je ook graag een droomreis van een uurtje maken in het kasteel? We verwelkomen je graag in de maand december.

Tickets prijs 13,95 EUR. Gratis voor kinderen onder 5 jaar.

Van harte welkom,
Historalia Productions 

Reserveren 

- Gift en legaat zijn mogelijk: Het verdient aanbeveling daaromtrent voorafgaandelijk advies in te winnen.Neem contact met  Dirk Leermakers, Penningmeester, of Cedric Vanneste, filantropieadviseur bij de Koning Boudewijnstichting

- Oude nummers: Daar éen van onze leden de volledige collectie van het tijdschrift "Historische Woonsteden & Tuinen” wenst aan te schaffen, zijn we op zoek achter enkele ontbrekende nummers:   nrs 1-5-22-85-119-124-127-128 et 135. Neem gerust contact op met de zetel mocht u één of enkele nummers ter beschikking hebben.
(administratie@historische-woonsteden.be - 02 644 5005)